Home Leer specialist michiel leder Service Producten Contact Aanbiedingen Algemene voorwaarden
Industriestraat 12, Dongen Tel: 0031(0)162-317296 E: info@michiel-leder.nl

Lederen en suède kleding service:

Michiel leder heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

U kunt dus altijd een eerlijk advies verwachten op het gebied van materiaal keuze en ontwerp van uw kledingstuk. Doordat u een telefonische afspraak maakt bent u er zeker van dat u alle aandacht en tijd krijgt. Zo nodig, is het mogelijk om buiten kantoor tijden een afspraak te plannen. Het voor u gemaakte kledingstuk is en blijft uniek. Er zijn dus geen twee of meer identieke kledingstukken te vinden. Michiel leder bied u de mogelijkheid om al die handigheden zoals extra binnenzakken, versterkte voering, diepe broekzakken voor u uit te voeren. Mogelijk bent u reeds in het bezit van een lekker passend model en had u deze graag in het leder of een andere kleur. Ook dan kan Michiel leder u uitkomst bieden. Michiel leder heeft naam gemaakt als het gaat om speciale verzoeken. Heeft u iets gezien in een tijdschrift of op televisie? Knip het uit of neem het op, en in overleg kan het voor u gemaakt worden. Ook als het gaat om details, dan voeren wij deze naar wens van de klant uit. De kraag van het ene model in combinatie met steekzakken van het andere? Geen probleem voor Michiel leder. Alle onderdelen worden nauwkeurig op elkaar afgestemd om een product naar wens af te leveren. Michiel leder bied u de mogelijkheid om uit vele soorten en kleuren leder te kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan goudkleurig of blauw leder in plaats van zwart of bruin. Natuurlijk is het ook mogelijk de kleur van het stiksel te kiezen.

Leer en Suède kleding reparatie:

Ook voor reparaties en verstelwerk van uw lederen en stoffen kleding, kunt u bij Michiel leder terecht. Zo vervangen wij uw kapotte rits, binnen voering of panden van uw kledingstuk. Michiel leder zoekt voor u een vergelijkbaar product om uw kledingstuk te repareren. Is dat redelijkerwijs niet meer voor handen dan wordt er naar een passend alternatief gezocht.

Michiel leder biedt u exclusiviteit, kwaliteit en maatwerk voor een prijs die op een

niveau liggen van vergelijkbare producten in de winkel.

Deze lams lederen jas heeft een brandgat opgelopen. Michiel leder heeft dit gerepareerd met hetzelfde leer wat “getransplanteerd” is van een stuk elders uit de jas. De jas is weer goed bruikbaar zonder dat er aan het model schade is toegebracht.
leer herstel werk spijkerjas in leer stoer stiksel suede jas eigen ontwerp Michiel Leder
Leren kleding op maat gemaakt